Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

 

Denna påskhelg har varit bästa dagarna på väldigt länge. Det mesta känns under kontroll och jag njuter av att äntligen kunna gå runt i vårt husbygge och känna in vinklar och vrår innan besluten skall fattas. En fördel med att bygga en hel del själva är att kunna spara många av besluten och valen tills huset är på plats och man haft möjlighet att komma in och se om allt blev som man tänkt sig. Och jag måste verkligen säga – jag är löjligt nöjd än så länge. Det känns bättre än jag hade vågat föreställa mig. Igår tog jag massa bilder samt filmade en housetour så mer från bygget dyker upp inom kort. Om du är nyfiken på hur det såg ut när huset restes häromveckan så finns nu ett nytt klipp publicerat på min nystartade YouTube-kanal. Här hittar du klippet från husleverans-dagen.

Idag skall jag planera klart det sista till elektriker och rörmokare som kommer under veckan. Men för att kunna göra klart underlagen till hantverkarna så behöver jag göra några utskrifter. Och eftersom min skrivare bestämt sig för att ge upp så måste jag iväg och införskaffa en ny innan jag kan släppa detta. Så, nu blir det en snabb tur till stan, biltvätt och inköp av nya blommor för att hålla kvar vårkänslan i funkishuset. Sen blir det några timmar vid datorn innan jag gör dagens obligatoriska tur till huset.

Ha nu en härlig dag idag – så ses vi här, på Instagram eller YouTube när du vill!

Total
0
Shares
2 comments
  1. Det måste vara ett fint moment i ditt liv! hela bostaden väntar på inredningen med så manga inspirationskällor! blommorna och kafe är en synonym av att harmoni råder där :) Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.