Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Nu är vi mitt uppe i högsäsongen för att fixa där hemma. Rapporter om nya tapetkollektioner och nya färgkartor avlöser varandra. Eftersom jag inte varit igång med bloggen under tidiga hösten har jag lite att blogga ikapp om. Kanske egentligen mest för min egen del – för att jag gillar att ha allt samlat på ett ställe. Då blir det lättare för mig att få ner alla intryck till en slutsats och jag detaljstuderar bilder på ett helt annat sätt. Så, jag hoppas du vill hänga med på nyhetsuppdateringarna så skall jag snart se till att komma med lite slutsatser och trendspaningar.


Men nu kommer i alla fall en rykande färsk tapetnyhet som lanseras nu i november – Graphic World från Engblad&Co. En kollektion för dig som gillar grafiska, avskalade former och en mjuk färgskala. Här hittar du alltifrån djupa, dova toner av blått, grått och grönt till pudriga pasteller, ibland med ett skimrande inslag. Vissa tapeter skapar en stillsam, nästan meditativ känsla medan andra tar för sig lite mer och blir ett blickfång på väggen.

Till något helt annat – någon som vet vart lampan ovan kommer ifrån? Den skulle nämligen passa fint här hemma.

Inspiration från rymden – något vi ser mer och mer av.


Här hittar du alla tapeter i kollektionen ->

Foto: Engblad&Co

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.