Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Enfärgade tapeter med struktur skapar en mjuk, välkomnande känsla och bildar perfekt bakgrund till övrig inredning. Jag tänkte tipsa om en av mina personliga tapetfavoriter på temat enfärgade tapeter – Linen Second Edition. 

Linen Second Edition Boråstapeter GoldenLinen - fixaodona.se
Golden Linen

Nu var det längesedan jag pratade tapeter här på bloggen. Så nu tycker jag det är på tiden med en uppdatering kring vad som händer på tapetfronten just nu. Enfärgade tapeter är fortsatt stort, ofta med nån form av textur eller struktur – gärna inspirerad av textilier. Färgskalan är mjuk och inspirerad av naturen. Färgerna är varmare än vi sett på länge och de beige och gråbeige tonerna har tagit över efter kalla gråa toner som dominerat under lång tid och som ofta varit det självklara valet. De ljusa tonerna kompletteras ofta av mörka färger.

Linen Second Edition – tapeter med linnekänsla

I slutet av januari lanserade Boråstapeter en uppföljare på Linen-kollektionen från 2015 som fått namnet Linen Second Edition. Kollektionen innehåller totalt 36 tapeter med linnestruktur inspirerade av naturens färgskala. En superfin kollektion om jag får säga det själv!

Linen Second Edition Boråstapeter Calm White - fixaodona.se
Calm White

Att välja en enfärgad tapet med nån form av struktur tillför både harmoni och värme till rummet, trots sitt nedtonade uttryck. Tapeter med textur och struktur upplevs helt enkelt inte så platt som en målad yta eller en helt enfärgad tapet lätt kan kännas. Den största förnyelsen i nya Linen-kollektionen är de mörkare färgerna. Alltifrån djupaste lila, gråsvart, blå och grön. Den neutrala färgpaletten är också kompletterad med flera naturliga och varma linne-beige och gyllene kulörer.

Linen Second Edition Boråstapeter DeepForest - fixaodona.se
Deep Forest
Linen Second Edition Boråstapeter Pure Linen - fixaodona.se
Pure Linen
Linen Second Edition Boråstapeter Soft Indigo - fixaodona.se
Soft Indigo

 Pressbilder: Boråstapeter

Total
2
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.