Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Färgtrender. Årets färg 2019 har nyligen presenterats och vi gör en liten tillbakablick över hur kulörkartan sett ut de senaste åren och pratar om hur vi påverkas av trenderna. Vi diskuterar även färgkoder, vikten av provmålning och hur man ska tänka när man färgsätter rum i olika vädersträck. Välkomna till ett färgstarkt avsnitt målat i stora penseldrag!

73. Färgtrender 2019 - de stora penseldragen

Tro det eller ej. Nu har vi faktiskt publicerat ännu ett avsnitt av Kom In-podden. Inte riktigt lika ringrostiga och mer fokuserade på ämnet denna gång… Egentligen vill man (jag!) att allt skall vara färdigt och “perfekt” innan ett nytt avsnitt publiceras – men jag övar mig på att göra och publicera även sånt som jag inte anser mig helt färdig med. Så – välkomna med input! Både gällande innehåll, upplägg, ljud, tilläggsmaterial osv. Helt enkelt – vi blir superglada för alla kommentarer som gör oss bättre och mer relevanta för dig som lyssnare.

Colour of the year 2014-2019
En sammanställning av årets kulör från 2014-2019. Översta raden Pantone, nedersta raden Nordsjö/Akzo Nobel. Av Sara/LittleMissFixIt

 

Total
1
Shares
1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.