Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Ringrostiga, i dammig kostym och med språkliga tics så river vi bara plåstret. Nu gör vi det bara – så får vi hoppa i den nya kostymen senare. Annars blir det nog aldrig nån återkomst i poddvärlden. Det är dags för min och Saras podd Kom In-podden med Sara och Hildur att se dagens ljus igen. Visste du att jag och Sara startade Sveriges första inredningspodd senhösten 2013? Vi var tidiga ut i denna kanal och hade innan vår nästan två år långa paus hunnit spela in 71 avsnitt. Men nu finns alltså, tro det eller ej, det 72:a avsnittet publicerat och nummer 73 är på ingång inom de närmsta dagarna. Hoppas du har lite överseende med oss såhär i nystarten – vi har planer på såväl utveckling och förnyelse. Precis som sig så bör när omvärlden förändras och tiden går. Men vi behöver nog nåt/några avsnitt till innan vi är ordentligt på banan igen.

Nåväl – är du nyfiken på vad vi egentligen gjort de senaste två åren är det bara att trycka på play nedan eller söka upp Kom In-podden i närmsta podd-app.

 

 

Total
0
Shares
3 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.