Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Modern Spaces är en helt ny tapetkollektion från Engblad & Co som lanseras nu i mars 2019. En kollektion fylld av geometriska mönster, stora bladverk men även lugna enfärgade alternativ. I kollektionen mixas släta och taktila ytor med matta och skimrande effekter.

Waterfront Modern Spaces Engblad&Co - fixadona.se

Nu tycker jag faktiskt det är dags med lite rapporter på tapet-fronten igen. Nu i mars börjar högsäsongen för vårens tapetlanseringar och det är så roligt att se vad som presenteras. Nu tänkte jag att vi skall kika lite närmare på en kollektion från Engblad & Co – nämligen en kollektion som fått namnet Modern Spaces.

Modern Spaces – för öppna ytor

Modern Spaces är en exklusiv kollektion som möter den strama minimalismen som samtidigt ger rummet en mjuk, sofistikerad känsla. Kollektionen är framtagen för att passa extra bra i det moderna, stilrena hemmet där man ofta återfinner såväl stora öppna ytor såsom höga fönster.

Tapeterna fungerar är tänka att bilda en bakgrund mot inredning, möbler och konst. Men vill man ha tapeter som tar för sig så finns det några alternativ att välja bland i kollektionen.

Skyline Modern Spaces Engblad&Co - fixadona.se
Skyline Modern Spaces Engblad&Co - fixadona.se
UrbanJungle Modern Spaces Engblad&Co - fixadona.se

Mönstret ovan är min absoluta favorit! Det finns även i grönt vilket jag tycker är riktigt snyggt tillsammans med mörkt trä och svarta detaljer.

Plaza Modern Spaces Engblad&Co - fixadona.se
Modern Spaces DancingCrane - fixaodona.se

När jag ser bilden ovan så blir jag också väldigt sugen på heltäckningsmatta till vårt sovrum. Åtminstone att slå till på en stor härlig matta som ramar in sängen! Nu har vi i och för sig klarat hela hösten och snart även vintern utan en mysig matta att sätta fötterna på. Så nu tror jag det får dröja till hösten innan jag gör ett inköp. Tillsvidare får jag spana på alternativ och fundera över om det skall bli en neutral matta i gråbeige eller en grön matta ton-i-ton till väggarna alternativt en accent. Hmmm. En del av tjusningen är ändå att drömma, fundera och planera.

Lästips!

“Matta under sängen – så väljer du storlek på mattan”

Foto: Engblad & Co

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.