Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Tulpanbukett - fixaodona.se

Fredag – vad kan då passa bättre än en fredagsbukett. Den här gången blir det en färgglad tulpanbukett i repris. Det duger fint det med.

Tiden går så galet snabbt. Känns som om det nyss var mars 2018, samtidigt som otroligt mycket har hunnit hända sedan dess. Mars 2018 var en händelserik månad. Då lade vi ut funkishuset till försäljning, sålde funkishuset och vårt efterlängtade husbygge drog äntligen igång.

Denna mars blir också minnesvärd. Jag har tillbringat en heldag på vårdcentral, röntgen och akuten tillsammans med yngsta sonen som konstaterades ha brutit ett finger efter gårdagens hockeyträning. Så nu fick hockeysäsongen ett bryskt avslut med gipsning och fem veckors hockeyförbud. Och vi fick därför helt oplanerat en ledig fredagskväll och ingen match varken lördag eller söndag. Så, nu får vi se vad vi hittar på istället. Det brukar dock inte vara några större problem att komma på aktiviteter att fylla dagarna med. ;-) Vad ska du hitta på i helgen?

Önskar dig en härlig helg så ses vi snart igen här på bloggen eller Instagram!

Tulpanbukett - fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments
  1. Inspirerad av dig ägnar jag helgen åt att tömma ALLA skåp, lådor och hyllor. Passar på när jag ändå behöver vara hemma med sjuk dotter och man iväg på Vasalopp :)

    1. Hej Emma! Men oh så kul att höra att jag inspirerat dig att rensa och organisera! Det är ju såå skönt när det är gjort – även om jag faktiskt tycker att själva processen är kul den med. Men inte i nivå med resultatet såklart… ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.