Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Allt vi ser har en färg! Och en färg upplevs aldrig ensam. Psykologer och forskare är inte helt och hållet överens om exakt hur färgerna påverkar oss. Men de är däremot helt överens om att färgerna har en inverkan. En del av det man kommit fram till pratar jag om i veckans YouTube-klipp; Inredning – färgpsykologi – så påverkas du.

Färgpsykologi - färgerna påverkar oss - fixaodona.se

Vår uppmärksamhet riktas mot färg eller form. Om man kan bortse från ett ords betydelse så är det lätt att fokusera på vad man ser. Det är det som gör det lite knepigt att bestämma sig för om man skall reagera på färgen man ser eller ordet man läser. Vad ser du först? Ju snabbare denna koppling skall ageras på – desto tydligare blir det hur svårt det är. Jag utvecklar resonemanget ytterligare i klippet.

Med veckans klipp hoppas jag att du får en större medvetenhet kring färg och hur färgerna du omges av påverkar just dig! Se dig omkring – iaktta hur färg används! Det är verkligen som en helt ny värld öppnar sig när man börjar se livet mer medvetet i färg.

Färgpsykologi - färgerna påverkar oss - fixaodona.se

Här hittar du min YouTube-kanal -> Börja prenumerera? Ja!

Läsvärt om färgpsykologi och färg som kommunikation

Färgpsykologi – färgernas betydelse

Färgernas psykologi – färg som kommunikation

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.