Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Måla huset är vad som stått på helgens agenda. Och för det behövdes en lift. Därför har det krävts lite extra planering och bevakning av väderleken för att få till det sista målandet. Men nu är det färdigt!

Måla huset - målning pågår - fixaodona.se

I torsdags eftermiddag hade Henrik med sig en lift hem. Äntligen skulle plan två av huset målas klart. Något som inte hanns med innan hösten gjorde sitt intåg. Det var lite annat att stå i just då av förklarliga skäl. Fokus var att få klart insidan – så att vi kunde flytta in.

Jag har haft fullt upp med jobb i helgen, så det är Henrik som har målat och även äldsta sonen har hjälpt till en del. Jag har däremot passat på att åka med i liften och putsa fönstren.

När huset levererades var det grundmålat och en strykning gjord med den svarta färdigfärgen. Fasaden var svart men alla foder var vitmålade. (Här kan du se hur huset såg ut när det levererades)

Nu är allt på huset svart. Jag är såå nöjd! Personligen gillar jag när allt smälter ihop och inget sticker ut. Jag tycker det passar vår typ av hus väldigt bra. Så, nu är det äntligen dags att ta tag i utsidan av huset och trädgården.

Här är han – snickarmaken som fixar det mesta! Vi är ett bra team!

Måla huset – mina 5 bästa tips

Vill du veta mer om hur jag tänkte när jag färgsatte vårt hus. Eller skall du själv måla om ditt hus inom kort och vill ha några tips på vägen när det gäller kulörvalet? I så fall tycker jag du skall spana in mitt YouTube-klipp där jag tipsar om vad som är bra att tänka på när du skall välja färg till huset.

Min YouTube-kanal hittar du här.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.