Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Den här veckan testar jag ett nytt upplägg på min YouTube-kanal. Det fick kort och gott rubriken “Soffsnack”. Helt enkelt för att jag sitter i soffan och tar upp olika funderingar jag har kring inredning. I dessa klipp är det inte fokus på kunskap och handfasta tips, utan jag vill helt enkelt lyfta olika frågeställningar och funderingar på temat inredning.

I premiären av “Soffsnack” tänker jag högt kring varför vi inreder, inredningstrender kopplat till grupptillhörighet, vad är ett personligt hem och inredning kopplat till behov och välmående.

Varför inreder du?

Jag hoppas att jag kan väcka några tankar hos dig och dessutom vore det superkul om vi kunde diskutera de här frågorna tillsammans. Antingen här på bloggen, på YouTube-kanalen eller på min Instagram.

Känner du igen dig i nån utav de fyra punkterna jag tar upp i klippet?

Total
0
Shares
2 comments
  1. Väldigt intressant och spännande detta, tycker jag! Personliga hem måste ju bli väldigt olika, just beroende på person.
    Tänker också på hur vissa saker i inredningen också förändras, när livet förändras. Jag har alltid tyckt om färg, mycket grågrönt och gråblått, gärna mycket svärta. Men när jag var väldigt sjuk och hemma en lång tid, ändrades känslan av vad jag mådde bra. Det blev, och är fortfarande, mildare naturfärger och olika gråtoner, som lugnar och ger harmoni hemma. Sjukdomen gjorde mitt hem ”mjukare” och jag tror faktiskt att det kommer att hålla i sig. (Ursäkta lång utläggning här ?

    1. Hej Victoria! Vad roligt att du tog dig tiden att skriva. Jag uppskattar din kommentar. Jag håller med dig helt i att inredningen ofta förändras i takt med att livet tar sig nya former och vägar. Jag är däremot inte säker på att lika många inser hur viktigt det är att låta hemmet vara levande och i förändring kopplat till allt annat som händer i livet. Det som fick oss att må bra och trivas för x antal år sedan är inte säkert att det som är vad som får oss att må bra idag, när åren gått och livet förändrats. Dessutom är det ju viktigt att komma ihåg att alla har olika behov. Så vad någon uppfattar som trist och färglöst är precis vad någon annan behöver för att må bra. Medan många anser att använda färg är vågat och modigt. Jag tycker man ska välja det man mår bra av – oavsett vad andra tycker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.