Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-208
Till hösten var det tänkt att göra om storebrors rum. Men jag har sååå svårt att vänta. Vill fixa nu. Ett projekt i taget… vad är det? Så nu, när renoveringen av vardagsrummet går på sparlåga tills 15-talet nya tapetkartor dyker upp på jobbet vilken dag som helst funderar jag för fullt på vad som ska hittas på i storebrors rum. Lillebror behöver ta över lite möbler från storebror och då passar det väl ypperligt att göra iordning båda sönernas rum efter deras nuvarande behov. Planerna är att köpa loftsängen Mörrum från IKEA. Svart och vit – helt i sonens smak… och min också för den delen. Under sängen vore det perfekt att placera en svart Fatboy. Här kan son och förälder läsa kvällssagan i lugn och ro samt prata igenom dagens händelser innan det är dags att klättra upp för stegen för  att sova. En sänglampa, även den ifrån IKEA fyller en viktig funktion vid kvällens läsestund. Denna lampa är enkel, stilren och inte minst mycket prisvärd. Även ett litet bord behöver få plats inne i sonens rum och som stol skulle jag gärna köpa Verner Panton Junior i en härligt limegrön färg. En riktig färgklick bland allt det svarta och vita.
Med dessa möbler som bas tror jag det går att hitta på något riktigt roligt i sonens rum.

Collage: Privat
Bilder: IKEA, PID.se och designspirit.no

Total
0
Shares
9 comments
 1. Bruden, bruden…du är sååå duktig. Du gör fina collage med fina produkter…det är alltid så skoj att besöka din sida!

 2. Hej du!
  Måste säga att du gör riktigt snygga kollage till din blogg. Måste fråga dig i vilket program du gör de i? Om det inte gör något. Har själv photoshop men tycker programmet är riktigt svår och arbeta med. Skulle gärna vilja ha någon enklare. Några tips på program?

 3. Linda: Barnrum är riktigt kul att inreda eftersom man får ta ut svängarna lite mer. Dessutom får man tänka till lite mer för att få det funktionellt. Roligt!
  Stilly: Jo jag hoppas det blir bra. Jag funderar för fullt! Såklart jag saknade dig!!! Kram
  Jessica: Tuuuusen tack!!! *ler* Blir såå glad för berömmet! Det är verkligen peppande att få höra positiva kommentarer när det känns som om man är på väg att hamna i en liten blogg-svacka. Kram på dig!!!
  Mariakoden: Jag hoppas verkligen att det blir bra. Men får nääästan lite ångest, för jag vill verkligen att både jag och sonen ska bli superdupernöjda! Kramen kramen på dig!
  Dinka: Åh så glad jag blir av att höra att du tycker vi har det fint här hemma! Och tack för berömmet ang. mina collage. Jag gör dom i PhotoShop. Som du säger, det kan vara lite svårjobbat tills man kommit in i det. Sen är det världens bästa program!!! Man kan verkligen göra allt!!! Har tyvärr inga tips, det är väl eg. PhotoShop Elements som är snäppet lättare.
  Vicke: Tackar! Ja, jag hoppas verkligen det blir bra i sonens rum. *håller tummarna och funderar och planerar för fullt*

 4. Hej,

  Förstår vad du menar med städning, jag går också och städar hela tiden och tycker kanske att jag borde pyssla mer med barnen. Jag tillhör den gruppen (om det finns någon) som tycker om att städa. Nästan alla mina kompisar har städerskor, vilket jag är kluven över, det är dyrt och man lär inte direkt barnen att städa vilket jag tycker är helt fel. Min mamma brukar säga "livet handlar om att hålla skiten ifrån sig" kan låta lite pessismistiskt men ändå en hel del sanning i det. Lycka till med rummen!

  Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.