Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-213
Lillebror är som jag tidigare nämnt överförtjust i bollar. Det vet mormor om och för nån vecka sedan inhandlade hon en liten pool som sedan fylldes med hundratals bollar. Tala om att lillebror trivs! Så nu när det ständigt regnar och bad utomhus inte är det första man tänker på roar sig lillebror istället med ett dopp i bollhavet. Han dyker ner bland bollarna, sprattlar med benen och kastar bollar omkring sig. En superduperuppskattad present!

Foto: Privat

Total
0
Shares
16 comments
 1. nämen åhh vad gulligt av mormor, vilken lycka det skall vara! Ett eget! Det var väl nåt man bara kunde drömma om som liten!!!!

 2. Vilken bra present! Bättre än allmänna bollhav,undrar alltid vad dessa gömmer för mysiga bakterier..urk…
  Självklart får du lägga till mig,jag blir SÅ jätteglad!

 3. Vad härligt!!! Man ser lyckan i hans ögon! Så gjorde jag till min tvåa, fast dom bollarna är nog kasserade nu… Blev sugen på att göra så till lilla fyran istället! Fast var köper man bollarna??? Förra gången fick jag dom…

 4. Perfekt present och han ser ut att tycka det me´.Regnet bara öser ner här uppe i norr så inneaktiviteter för barnen efterlyses.Ha det bra

 5. Lisa: Ja han är verkligen superglad för sin present!
  saravillfara: Jajamänsan, världens bästa mormor. Såklart…!!! :-D
  Kix: Mmmm… min mamma förstod nog att jag skulle tycka det var helt ok att ha bollar i de färgerna ligga slängda över golvet. De smälter liksom in… *skrattar* Hon känner mig vid det här laget. :-D
  EvaP: Tack för berömmet! Roligt att höra så fina ord!
  Kicki: Ja du… allmänna bollhav har jag alltid varit lite lätt äcklad över. Jag jobbade på McDonald´s när jag gick på gymnasiet och förfasade mig alltid över bollhaven och allt som gick att hitta där när det var dags att plocka ur bollarna och rengöra. Uäck! Tur att dom är borta nu…
  malin: Bollarna är inköpta på BR. Fanns även en variant bollar med rosa/rött och nån mer färg.
  Pethra: Jajamänsan!
  pernilla: Nä, där är han verkligen glad! Och det håller i sig, hans glädje över det alldeles egna bollhavet.
  Lina: Ja visst smittar det när någon ser så glad ut. Svårt att inte börja le… *ler*
  Thea: Jajamänsan!
  Anna: Ett smittande leende!
  Lilla My: Ja här regnar det mest hela tiden också. Eftersom jag jobbar har maken fått roa barnen här hemma. Så det blir mycket lekande i bollhavet, bollkastande, legobyggande och körande med små bilar. Och häromhelgen gjorde storebror studsbollar med farmor. :-)
  Elenore: Mmm… som du säger, lyckan lyser i ögonen på honom. Man blir ju lycklig bara av att se honom tycker jag.
  Anki på sytt: Ja visst är det svårt att låta bli att le när man ser hur glad han är över sitt bollhav. Hans glädje smittar av sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.