Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-215
Hemma hos oss är det inte bara jag som gillar den relativt nyinköpta mattan. Utan det gör även vår katt Tiger som numera har hunnit bli åtta år. Hon är en väldigt speciell och bestämd liten katt. Att ligga på mattan och mysa är en av favoritsysselsättningarna. Åtminstone kvällstid när barnen somnat och hon kan ligga där i lugn och ro, utan att hela tiden behöva ha koll på de små individerna i familjen som gärna vill klappa, och då i synnerhet lillebror som om man inte passar honom kan vara lite hårdhänt. Sen när jag går och lägger mig följer hon med till sovrummet och tillbringar därefter natten vid fotändan av min säng. Och när jag eller maken kliver upp för att åka till jobbet vaknar hon genast och springer runt  benen och jamar uppfordrande ända tills hon får sin "frukost". Ett riktigt litet matvrak är vad hon är!

Foto: Privat

Total
0
Shares
13 comments
 1. Åhh så fin han är han påminner om Maja som våran katt hette. Men efter att sonen troligtvis var allergisk flyttade hon ut på landet som hon älskar att vara. Hon är en riktig bondkatt som vill vara ute och fånga möss!! Kramisar

 2. Vilken superbra bild på kissen !
  Nu tar jag lite semester, så ha en fortsatt trevlig sommar !
  JÄTTEKRAM EVA

 3. Fin kisse, våra katter är riktiga matvrak är kattmaten slut brukar vi skämta om att de snart kommer äta upp våra barn.
  Är lite avis på matta….

 4. Känner igen det där. Har också en liten misse, Ally som är 9 år. Hon har sina rutiner och hon ligger också vid mina fötter på natten. Visst är det mysigt med djur!

 5. En jättefin bild:)
  Jag har två katter och det är så kul att se deras olika personligheter. *ler*
  Ha det fint.
  Kram Lallis

 6. Tack för kommentarerna! Har så mycket att göra nu med jobb och allt fixande hemma, därav bristen på personliga svar på era kommentarer. Men ni ska bara veta att jag är enormt tacksam!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.