Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv


Vi har haft två tvålpumpar i svart och rostfritt stående vid diskhon sedan vi renoverade köket för två år sedan. En med diskmedel och en med tvål. Både praktiskt och snyggt. Och betydligt roligare än plastflaskan med diskmedel som står där just nu. Båda pumparna har läckt på senaste tiden, så efter att till och med maken klagat så förpassades dom idag till soporna. Han lär nog ångra att han sade nåt om tvålpumparna när jag berättar vad jag kan tänka mig att köpa som ersättare. Jag har en absolut favorit… tvålpumpen från Vipp. Hur ska jag kunna förklara eller motivera för maken att det är absolut nödvändigt att inhandla en tvålpump som kostar 795 kronor. Helt sjukt egentligen, en "simpel" tvålpump som kostar så mycket. Men snygg är den! Aj lajk! Och om jag ändå är igång och drömmer om inköp till köket så passar jag på att önska mig diskborsten från Menu. Den är också riktigt snygg. Men jag funderar över hur praktisk den är egentligen? Nån som har en sådan och som kan lämna ett utlåtande?

Produktbilder: Danskdesign.nu
Collage och köksbild: Privat

Total
0
Shares
19 comments
 1. Är det ditt kök på ena bilden? SUPERSNYGGT!!! Läckert med det gröna till det övriga svarta & vita. Verkligen tuff tvålpump & diskborste. Fårstår hur gärna du vill ha det… men 229 kr för en diskborste & 795 kr för en tvålpump. Tänk vad mycket annat kul du kan få för de pengarna… Men snygga var de!! ;-) Ha det gott!

 2. Åh, de är verkligen sååå snygga :)! Jag jobbar på argumentationen för en tvålpump (med mig själv) och kanske att jag snart är där… :)

 3. Jag vet precis hur det är ;0)Den är så snygg den tvåöpumpen och diskborsten.

  När jag köpte min Eva Solo disktrasa så var det många som höjde på ögonbrynen. Men den är så fin och jag gillar den trots priset.

  ~Livet i byn

 4. Diskborsten från Menu är snygg men opraktisk. Jag köpte en förra sommaren men efter bara några veckor förpassades den till under vasken. Hade inte riktigt hjärta att slänga den! När vårt hus fotigraferades till en huskatalog fick den komma fram och se snygg ut igen! Nu är den tillbaks till under vasken…. Så spara dina pengar till tvålpumpen från Vipp eller något annat snyggt. Cult har tvålpump och diskmedelspump. Kan det vara något? Annars har Zone snygga pumpar i måååånga färger, runda eller fyrkantiga. Tror de kostar 129kr.

  /Nina

 5. Riktigt coola och läckra. Hade inte heller tackat nej till dem! :)

  Argumentation brukar jag alltid komma på när det gäller sambon.. haha..

  Just nu har jag en som fungerar klockrent varje gång.. "Tills dess att du fixar antennsladden som du skulle åtgärdat för 8 månader sedan.. så har du inget att säga till om" Hahahahahahahaha

  kram!!

 6. Ni har det så fint! Kan jag flytta hem till er ;)?

  Har en likande tvålborste som Menu:s och den funkar jättebra! Visst vill man ha Vippen. Smart övertalningsteknik kanske?? Kram

 7. Håller med anette här. Jag hade också gärna velat ha den där tvålpumpen men har lite svårt att motivera mig själv med det priset. Det är så himla mycket annat som måste införskaffas inför flytten ändå, så just nu får den vänta.

  Jag har skrivit ett inlägg hos mig som jag gärna hade velat ha din åsikt angående.

 8. Förstår absolut att du vill ha den där tvålpumpen till ditt fina kök. Jag vill ju ha vipp soptunnan till toaletten, onödigt dyrt men snyggt!

 9. Det är jobbigt när man fastnar för en pryl som man ju vet är alldeles för dyr, men man bara villlllll ha!

  Jag brukar sätta en tidsgräns; typ om jag är lika het på den om 6 månader så handlar jag…

  Men det finns ju många billigare men ändå fina alternativ och det kan ju vara kul att byta i bland också…; )

 10. Det är synd att Vipp-grejerna är så dyra, för de är ju kriminellt snygga! :) Jag kan nog inte heller motivera en tvålpump för 800 kr, så jag får fortsätta drömma.. ;)

 11. Allt från Vipp är ju helt sjukt snyggt! Undrar om det är billigare i Danmark eftersom det är danskt… ska dit snart o det vore ju trevligt om det vore så!

 12. Jag har diskborsten, fick den i allahjärtanspresent av sambon ( romantiskt att få en diskborste i present? , men jag blev glad). Den funkar bra på tallrikar och bestik, men det är omöjligt att diska glas etc. med den. Jag har hjälp av diskborsten varje morgon för att skölja av gröttallriken innan den åker i diskmaskinen.

 13. Jag har diskborsten, fick den i allahjärtanspresent av sambon ( romantiskt att få en diskborste i present? , men jag blev glad). Den funkar bra på tallrikar och bestik, men det är omöjligt att diska glas etc. med den. Jag har hjälp av diskborsten varje morgon för att skölja av gröttallriken innan den åker i diskmaskinen.

 14. Jag har diskborsten och tycker den fungerar bra fast jag har den bara till sånt som inte går att köra i diskmaskinen förstås så den används inte så mycket ändå. Mest står den på diskbänken för att den är snygg :-)

 15. Hej allihopa! Tiden räcker inte riktigt till alltid… men tack så jättemycket för era kommentarer. Jag uppskattar dom verkligen! Och tusen tack för tipsen om alternativ till Vipp-tvålpumpen. Och tack för omdömen ang. diskborsten. Tror bestämt det får bli en sådan som komplement till vår andra "tråk-borste". ;-) Den verkar fylla mina behov gällande handdisken. :-D Återigen… tusen tack för era kommetarer!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.