Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv


Idag går jag här hemma och fixar lite. Funderar. Och funderar lite till. Efter förmiddagens besök och div. provtagningar på vårdcentralen har vi äntligen fått svar på varför lillebrors feber vägrar ge med sig. Sedan slutet av november har febern kommit och gått. Och ingen har tagit vår oro på allvar. Men nu äntligen!!! En infektion som förhoppningsvis ska försvinna med hjälp av antibiotika. Stackars lillebror! Men snart ska han få gå till sitt älskade dagis igen. En riktig dagis-kille är vad han är!

Ovanstående produkter (allihopa finns att köpa hos Bagaren&Kocken) skulle få flytta in i vårt kök närsomhelst. I nuläget är det inte aktuellt med inköp av varken det ena eller det andra. Men den dagen vispen, brödrosten eller vattenkokaren ger upp finns det ingen tvekan om vad som ska inhandlas. Besticken har varit en favorit sedan länge. Och brickor kan man väl inte få för många av!? ;-)

Bilder: Bagaren&Kocken
Collage: Hildur Blad

Total
0
Shares
12 comments
 1. vi har Gense-besticken.. men är rätt missnöjd med dem faktiskt.. de blir så fula efter en tid.. repiga och handtagen blir fula..

  Dessutom tycker min man att de är värdelösa att äta med, och faktiskt håller jag med lite.. gaffeln är kass..

  Min mormor har likadana fast den gamla varianten, har haft dem hur länge som helst och de är fortfarande tiptop! det var bättre förr ;-)

 2. Emmy: Kan nog hålla med i det här fallet då… det var bättre förr. ;-) Ska absolut ta din kommentar i beaktande. Då kanske jag ska stryka dessa bestick från min vill gärna ha-lista. :-D

  Lina: Billigare kan vara bra ibland! :-)

  Vera med flera: Icke att förakta när saker och ting är vackra att se på. Särskilt när det gäller ett vardagsföremål som vattenkokare som alltid står framme på diskbänken hemma hos oss.

  caroline: Jo, den är ju inte direkt billig. Fast när jag vet vad jag vill ha så sparar jag pengar till den dag det är dags för ett inköp. Så när väl elvispen går sönder kommer pengarna att finnas till detta ändamål.

 3. Besticken har jag – inte i orignal, men väl de som kom för några år sedan. Snälla föräldrar har sett till att jag har dussinet jämt. Häromdagen hade Duka 50% på serveringsbesticken (gaffel, sked, såssked), så då slog jag till på det oxå.

 4. stackars killen eran. Inte kul att ha feber så länge…hoppas han snart är helt frisk igen:-)

  Snygga saker…håller med om brickor, man kan aldrig ha för många:-)

  Kram/jenny

 5. Vad många läckerheter du visar!

  Stackars sonen, hoppas han kryar på sig!

  Vår son fick också en "sen" diagnos (Borrelia), och vi vet då att han haft det i ett år. Tråkigt när man ändå sökt för (såhär i efterhand) rätt klockrena symptom tidigare.

 6. Hej! Superfin blogg du har och fina bilder! Får låna den här om jag skriver att den kommer från dig. Jag kan såklart även länka. Hälsningar Cajsa i Sundsvall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.