Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Nu har jag gett mig på det “finstilta”, de små detaljerna i huset. Skruv- och spikhål på lister och foder har jag spacklat med snickerispackel och nu är det äntligen dags att måla klart foder  och lite annat smått och gott i köket. Snart, snart (ja, en vecka räknar jag med att det tar innan jag är färdig med “mina” uppgifter… men i jämförelse med det renoveringsmaraton vi genomfört de senaste månaderna så känns det inte som nån lång tid) är vi klara med etapp ett av vårt renoverande. Och nu ska varenda liten list och detalj göras klart innan vi anser oss färdiga.

Snart stundar en kort renoveringspaus för att istället fokusera på att inreda de färdigrenoverade rummen. Längtar efter ordning och reda och att få göra det som är allra roligast – skapa ett hem som fungerar för vår familj. Det ska vara roligt att komma hem!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
3 comments
    1. Hej! Nu måste vi göra allt helt färdigt eftersom det finns många fler projekt i huset att ta sig an. Gör vi inte helt färdigt innan nya projekt påbörjas så kommer vi stå här med ett totalrenoverat hus men där det där allra sista saknas. Och det är just det jag kommer att störa mig på sen. Inte glädjas över det som vi faktiskt gjort. Sen kommer det ju alltid vara något som inte är helt färdigt. I vårt fall kommer fönstren se lite risiga ut till nästa år. Hinner inte måla. Men det finns en åtminstone tidsplan. ;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.