Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

metromode_01

 

I fredags morse öppnade jag upp min Instagram nån gång tidig förmiddag och möttes av ett stort antal nya följare, som därefter fortsatt öka i ett betydligt högre tempo än vanligt. Efter lite detektivarbete fick jag klart för mig att Petra Tungården tipsat om mig i fredagens Metro. Tyvärr har jag ju inte tillgång till Metro, så jag har ju inte kunnat läsa det själv. Men ikväll hittade jag i alla fall en digital version under rubriken – Bli inspirerad – 5 svenska influensers du bara måste följa. Måste säga att jag känner mig väldigt glad och tacksam över att få bli uppmärksammad såhär, och i så fint sällskap dessutom. Det gav mig onekligen en dos ny energi! Tack och varmt välkommen hit alla nya såväl “gamla” bekantskaper. Jag hoppas ni kikar in snart igen!

Metro Mode: Svenska Influensers du bara måste följa

Skärmdumpar från Metro Mode

 

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.