Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

 

Lördag morgon och jag har varit vaken sedan klockan 6. Maken är redan på plats i bygget, barnen sover och jag ska bara packa upp resväskan och slänga in lite tvätt i maskinen innan jag också ska bege mig mot huset för att se och dokumentera vad som hänt den senaste veckan. Såå nyfiken! Just nu går det väldigt fort allt och jag har fullt sjå att hinna fatta alla beslut kring inredning, färger och materialval. Men, jag har sån sjuk beslutsångest – vill ju verkligen att det ska blir rätt och att vi ska vara nöjda med våra val lång tid framöver. Ja, du som följer mig på Instagram har ju sett att jag funderar för fullt över valet av golv. Inte lätt att kunna bocka av såväl färg, mönsterbild, känsla, materialval och budget i ett och samma golv.

Givetvis har jag redigerat ihop ett YouTube-klipp där du får följa med runt på entréplan där jag berättar mer kring mina tankar kring planlösningen. (här hittar du första delen i min byggahus-house tour)

 

 

Den tillfälliga trappan som leder upp till plan 2
Passagen utanför barnens rum som leder till allrum och gästrum/kontor

 

 

Total
0
Shares
2 comments
  1. Vilken spännande planslösning, det kommer att bli hur bra som helst.
    När vi byggde hus hade vi likanande planlösning men vårat Plan 1 var erat Plan2.
    Det är så spännande att följa med op er resa.

  2. Så himla spännande att följa ert husbygge! Vi ska också bygga en tvåplansvilla, som stomreses i augusti, vid berget Dundrets fot i Gällivare. Skrämmande och roligt på samma gång, speciellt när en ritat det själv. Din blogg inspirerar. Tack för att du delar med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.