Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

En house tour från dagen då vi fick tumme upp att äntligen flytta in i vårt nybyggda hus. Sex månaders intensivt arbete var härmed avslutat.

Idag tänkte jag vi ska titta tillbaka i tiden ett halvår ungefär. Till dagen då vi fick tummen upp till att äntligen flytta in i vårt nybyggda hus. Sex månaders intensivt arbete var härmed avslutat. Åtminstone etapp ett – själva husbyggaretappen.

House tour från nybygget – vi får äntligen flytta in!

Dagens klipp är en house tour från nybygget. Så att ni får möjlighet att hänga med från start. Det kommer fler uppdateringar längre fram där jag visar vad vi hittat på efter inflytt.

Vid den här tidpunkten var det fortfarande en hel del smågrejor kvar att fixa som den uppmärksamme säkert ser. Men det allra viktigaste var att vi fick tummen upp att äntligen flytta in. Ett halvårs slit var äntligen slut. Dags att njuta av resultatet.

Vi är väldigt nöjda med vårt hus och det känns bara bättre och bättre för var dag som går. Den ena detaljen efter den andra blir klar och inredningen byggs på allt eftersom.

Fortsättning följer på min YouTube-kanal. Tryck gärna på prenumerera och “gilla” ifall du vill se fler klipp från husbygget.

Total
0
Shares
2 comments
  1. Åh, vad kul att se ? Jag är så inspirerad av din organisering och det känns som att det finns en tanke bakom precis allt! I dagens samhälle där vid möts av influencerhem och trender tycker jag att det är så kul och viktigt att du påpekar att man ska trivas i sitt hem, känna efter vad som funkar bäst för sig själv och sin familj mm. Det är ju då man trivs långsiktigt och det blir bra på riktigt. ( enligt mig känns det också mer trovärdigt och inspirerande som läsare )
    Verkligen inspirerande! / Jenny

    1. Hej Jenny!
      Åh, du anar nog inte hur glad du gjorde mig med din kommentar! Det känns som du precis har förstått vad jag vill stå för. Att fatta medvetna beslut. Och det allra viktigaste, att utgå från sig själv och sina/familjens behov. Trender å sånt kan absolut vara inspirerande – men grundförutsättningen är att utgå från sig själv och sina behov för att skapa ett hem och tillvaro att trivas i. Länge! Tack snälla för att du tog dig tiden att kommentera. Jag bär med mig din kommentar – den peppar mig att fortsätta mitt bloggande och trevande steg på YouTube!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.