Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Du har säkert märkt att det inte alltid är så lätt att välja färg när det är dags att måla väggarna. Det finns ju så många färger att välja bland.

Kanske har du sett en fin färg på Instagram och tänkt att den färgen kommer bli bra. Du köper färg och börjar måla. För att snart inse att färgen på väggen inte alls blev sådär som den såg ut på färgprovet eller på Instagram-bilden.

Måla väggarna – varför förändras färgen på väggen?

Vad är det egentligen som påverkar upplevelsen av en kulör? Vad är det som gör att färgen på väggen ser annorlunda ut än färgprovet? Det får du lära dig mer om i det här klippet! (Här hittar du min YouTube-kanal)

Färg dominerar över form. Färgen är det första vi uppfattar. Väggarna är den största ytan att sätta färg på – därför är det viktig att tänka igenom sitt kulörval innan man börjar måla väggarna och fundera över vad man egentligen vill uppnå. Med ditt kulörval kan du både skapa känslor, förändra rumsupplevelsen och få till en röd tråd i ditt hem.

Här hittar du ett blogginlägg om Varma och kalla färger som jag skrev för ett tag sedan och som passar bra som repetition och komplement till dagens YouTube-klipp.

Medvetna val och kunskap – ett lyckat slutresultat

Ett lyckat slutresultat – det vill säga, det resultat som du är ute efter beror ofta på medvetna val och kunskap. För att veta vad som är ett lyckat slutresultat är det viktigt att du tar reda på vad det egentligen är du vill uppnå. Att ha fattat medvetna beslut under processen är en förutsättning för att resultatet ska bli det önskade. Med kunskap kan du förutse vad effekten blir av dina val! Och du blir nöjd. Länge.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.