Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Har du tänkt på att färgen är det första du uppfattar. Färg spelar en viktig roll i våra liv och kan förmedla budskap utan ett enda ord.

Hur vet vi vilka färger som passar bra ihop och vilka som inte gör det? Allt som krävs är lite mer kunskap – då kommer du att se på färger på ett helt nytt sätt.

I mitt nya YouTube-klipp kör jag en crashcourse i färglära. Vi tittar på hur färgcirkeln är uppbyggd och olika sätt att kombinera färger (färgsättningsprinciper). Dessa tips fungerar lika bra för inredning som för mode eller grafisk design. 

Pssst… ser du vilken färgsättningsprincip jag använt på min thumbnail (de tre kulörerna till höger)?

Total
0
Shares
4 comments
  1. Hej Emma!
   Tack för hejaropen! Det är så roligt med lite pepp på vägen. Det är onekligen mycket att lära sig för att få till och få ut ett klipp med nån form av kunskapsbaserat innehåll.

 1. Tack Hildur! Blir så glad över dina inlägg! Har genom åren alltid kikat in här och blev superglad över att få titta igenom dina senaste inlägg, du inspirerar!

  1. Hej Sofie,

   Vad roligt att du tycker mina senaste inlägg inspirerar! Det gör mig jätteglad att läsa. Tack för att du tog dig tiden att kommentera, inte enbart tänka för dig själv. Det ger mig energi att jobba vidare med både blogg och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.