Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Färgat glas och materialet glas i allmänhet får mitt inredningshjärta att klappa lite snabbare. På vårt soffbord hittar du just nu klarglas mixat med bärnstensfärgade och bruna toner. Jag gillar!

Färgat glas - fixaodona.se

Som sagt – jag gillar materialet glas. I synnerhet klarglas. Jag har en mix av klassiker som jag kombinerar med loppisfynd och nyinköp.
Just nu gillar jag färgat glas i varma toner extra mycket. Mina favoritfärger på glaset är brun, bärnsten och grön.

Färgat glas - fixaodona.se

Förvaringstips!

I den stora lådan gömmer sig alla fjärrkontroller. Den lilla lådan innehåller tändsticksasken. Det är perfekt att använda fina askar och boxar för att gömma undan “fula saker” som behöver finnas nära till hands!

Färgat glas - fixaodona.se

Färgsättningstips!

Att plocka upp och förstärka färgskalan med en (ja, det räcker faktiskt med en) snittblomma och några gröna “strån” tillför oväntat mycket för helheten i rummet. Prova så får du se!

Total
0
Shares
2 comments
  1. Så kul att se hur du tänkte när du planerade ert kök, kloka tips. Det blev verkligen fint + med en egen & personlig stil. Jag gillar er kökslampa, var kommer den ifrån?

    1. Hej Maria! Tack, vad roligt att du uppskattade filmklipp/blogginlägg om vårt kök och min planering. Kul att du tyckte jag fick till en egen, personlig stil. Det är väldigt lätt gjort att fokusera mycket på vad alla andra gör – även om det inte är det som i slutändan blir bäst resultat efter ens egna förutsättningar. Kökslampan är Etch mini pendel från Tom Dixon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.