Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv
Min favorit nummer ett ur kollektionen Lyckebo!

Midbec Wallpapers har precis lanserat sin fjärde tapetkollektion tillsammans med Hanna Wendelbo. En kollektion som fått namnet Lyckebo – inspirerad av  en rofylld skogsglänta. 
Här kan du läsa Hannas egna ord kring inspirationen till kollektionen.

Kollektionen består av totalt 30 tapeter fördelat på sex olika mönsterbilder.  

Jag har ända sedan den där dagen i färgaffären nån gång runt 2007/2008 då mina och Hannas vägar korsades för första gången varit väldigt förtjust i hennes mönster. Jag dras som en magnet till hennes mönsterbilder och i synnerhet dess färgkombinationer. Flera av hennes tapeter har suttit på väggarna hemma hos oss under de gångna åren. Just nu pryds våra väggar bland annat av mönstret Anemone ur kollektionen Apelviken. Färgskalorna och färgkombinationerna i såväl Apelviken som nyheten Lyckebo får mig lite lätt knäsvag. Såå ljuvliga!

Jag blir med en gång sugen på att tapetsera en vägg eller två här hemma. Tur att det finns några väggar jag sparat för just de fall då suget att tapetsera infinner sig. ;-)

Min favorit nummer två ur kollektionen!
Lyckebo 28003 Mirabelle Midbec Wallpapers

Interiörbilderna är stylade av Catarina Skoglund och fotograferade av Tove Mattsson för Midbec Wallpapers.

Total
1
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.