Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Planera kök kan vara en riktig utmaning. Viktigt är att fundera över sina egna behov och förutsättningar – snarare än vad alla andra gör och vad som är populärt just nu.

Planera kök - så blev det - fixaodona.se
Ett kök skall man kunna använda och trivas med under många år. I mitt nypublicerade YouTube-klipp berättar jag mer om hur jag tänkte när jag planerade vårt kök. Här hittar du min YouTube-kanal.

Kök Villa Gläntan - fixaodona.se
Med den här uppdateringstakten så förstår jag om du tror att det tar ett halvår minst tills jag uppdaterar i rörlig form nästa gång. Men nej, så lång tid skall det absolut inte dröja. Jag hinner ju glömma hur man redigerar filmklippen när det går så långt mellan gångerna. ;-)

Nu får jag helt enkelt öka tempot på uppdateringarna så jag får fler tillfällen till att öva. Jag gillar att utmana mig själv och lära mig nya saker. Så nu hoppas jag du har tålamod med mig ett tag tills jag blivit lite varm i kläderna och kan leverera filmklipp med mer ännu mer fokus på innehåll och kvalité. Jag håller på och funderar och planerar för nästa klipp och har du förslag på ämne så får du gärna hojta till! 

Jag vore superglad om du ville titta och kanske till och med trycka tumme upp och börja prenumerera på kanalen om du gillade mina trevande steg i rörlig form.

Total
0
Shares
4 comments
 1. Så kul med film! Jätteroligt att se och spännande att äntligen få se ditt kök. Blev nyfiken på diskmedelspumpen. Så smart grej! Var har du köpt den och vad heter modellen? Är det då en behållare under diskbänken? :)

  1. Hej Louise! Åh så roligt att du uppskattade filmklippet. Håller med dig… ÄNTLIGEN! :-) Diskmedelspumpen är superbra. Den heter Primy Steel Clean Dispenser och finns i flera färger. Beställde min på nätet, hos Bygg Hemma. Men den finns på många ställen. Och ja – det är en behållare som skruvas underifrån på diskbänken som man fyller på diskmedlet i. Här hemma är det maken som sköter den saken, men jag har inte hört några klagomål när det görs – så jag tror han tycker det är relativt smidigt. ;-)

 2. Hej!
  Nu har jag hunnit kolla på klippet, så kul att få ta del av dina tankar!
  Roligt att du säger att ytan ovanför diskbänken inte används – i vår familj är det där all disk hamnar som inte blir helt torkad i diskmaskinen, för att bli helt torra. Så där finns kontant en handduk och ett antal grejer (mest plast, vi har inte zeolith i diskmaskinen så de torkar ju aldrig… och muggar med lite rundad botten och så).
  En sak jag funderade på är var ni gör av era glas, när ni inte har så många överskåp? Visa gärna!

  1. Hej Henrietta! Vad roligt att du kollat nu. Att den ytan inte används kanske är en sanning med modifikation. Den har inget fast användningsområde. Men när sonen inte hunnit tömma diskmaskinen så händer det att vi ställer den smutsiga disken där – så ställer han in sen när han tömt maskinen. Att tömma diskmaskinen är hans uppgift, men ibland är vi inte riktigt i fas. Så då mellanlandar smutsig disk där ibland. Känns lite småjobbigt. Men sånt jag får stå ut med, när sonen är den som ansvarar för tömning av diskmaskin. Jag vill ju inte ta arbetsuppgiften ifrån honom heller… ;-)
   Våra glas har vi i underskåpen. Och tallrikarna med. Allt vardagsporslin/glas ryms i högra skåpet i köksön – sett från diskmaskinen. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.