Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

En digital moodboard är ett värdefullt verktyg när det gäller inredning. Därför blev temat på det sprillans nya YouTube-klippet just det; en steg för steg beskrivning där jag visar hur jag gör en digital moodboard med hjälp av KeyNote.

Steg för steg: Digital moodboard - så gör du

Tycker du det är svårt att få till helheten när du inreder? Har du svårt att hitta din egen inredningsstil? Köper du inredningsdetaljer eller möbler som du sedan ångrar eftersom resultatet ändå inte blev som du tänkt dig?

Är svaret ja på nån av dessa frågor – då kan mitt YouTube-klipp med en steg för steg-guide på temat digital moodboard vara nåt för dig.

Digital moodboard – med KeyNote

I detta klipp visar jag steg för steg hur jag gör och hur jag tänker när jag gör mina moodboards i KeyNote. Men även om du själv inte använder KeyNote idag (än så länge!?) så tror jag du kan ha nytta av detta klipp ändå. Min förhoppning är att du skall få inspiration till att börja göra egna digitala moodboards för att visualisera ditt slutresultat och bli mer nöjd i slutändan. Och både spara tid, pengar och energi. Allt detta för att du redan från början bestämt dig för vad du vill uppnå.

Här kan du läsa ett tidigare inlägg om moodboards:

Att göra en moodboard – hjälper dig hitta stilen

Total
2
Shares
2 comments
  1. Hej Hildur! Så kul att se dina Youtube klipp … Ingen är lyckligare än jag för det sista :-) med moodboards i Keynote. MEN när jag ska testa själv så får jag inte alls upp samma verktyg i min Keynote. Vet du om jag behöver installera något form av tillägg eller har du något enkelt litet tips ….Kram

    1. Hej Charlotte!
      Kul att du gillade klippet. Frågan är om vi kanske har olika versioner av KeyNote? Men det brukar inte vara så stor skillnad. Har du kollat i menyn uppe till höger nånstans – där kan man ställa in vilka menyer/rutor man vill skall synas på bildskärmen. Hoppas det kan vara lösningen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.