Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Rensa och organisera garderoben enligt KonMari-metoden. I veckans YouTube-klipp visar jag hur jag rensar, organiserar och viker mina kläder. 

Här hittar du min kanal ->

Detta är andra gången jag rensar min garderob enligt metoden och nu känner jag mig klar. Det krävdes 8-10 månader och en hel del funderande och ytterligare en genomgång innan jag landade i det som känns 100% bra i magen.

Rensa och organisera garderoben inför en Kapselgarderob

I höst tänkte jag prova på att göra en kapselgarderob för allra första gången och därför ville jag gärna se över min garderob ordentligt inför detta. Just nu ägnar jag mig åt att läsa på en del, så att jag har koll på hur jag skall lägga upp det.

Något annat jag vill lära mig mycket mer om är textila material.Vilka material som är hållbara ur miljösynpunkt, att konsumera smartare och välja rätt material utifrån plaggets funktion. Denna resa är precis påbörjad. Nu kan det bara bli bättre. Det är i alla fall fantastiskt roligt att lära sig massa nytt. Jag ÄLSKAR att lära mig nya saker!

Material i kläder – vad är miljövänligast

Hos SlowFashion kan man lära sig massor om hållbart och smart mode. En riktig guldgruva i mitt tycke.

Mina tidigare inlägg om KonMari-metoden

Total
31
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.