Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Våra två viktigaste tillgångar är vår tid och energi. I undersökningar som gjorts svarar svensken att det vi saknar mest är tid och energi. Känner du igen dig? Kan du med hjälp av hur du inreder och organiserar ditt hem frigöra tid och få mer energi över till det som du drömmer om att göra?
Dessa frågeställningar tar jag upp i veckans YouTube-klipp.

Min kanal hittar du här ->

I detta klipp delar jag med mig av några av mina tankar kring hur vi människor fungerar och tips för att ta kontroll över vårt hem och vardag och få mer gjort. Med syftet att kunna ägna mer av vår tid till det vi allra helst vill göra.

Det allra viktigaste är att hitta ditt eget VARFÖR. Varför vill du ha mer tid och energi? Ditt varför är det som kommer hjälpa dig att prioritera när det känns som to do-listan håller på att svämma över. Det är siktet på ditt mål och ditt varför som kommer hjälpa dig att hålla motivationen uppe och att faktiskt göra det du vet att du borde göra även fast du inte känner för det.

Vill du ha förändring? Då måste du göra något annorlunda idag än du gjorde igår. Vad ska du göra annorlunda idag? Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan – det skulle jag verkligen uppskatta!

Så får du mer tid och energi - fixaodona.se
Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.